Σχολεία - Κέντρα Μελέτης - Φροντιστήρια

Ο διαγωνισμός έχει σχεδιαστεί ώστε το σχολείο σας να επωφελείται χωρίς να εμπλέκεται στα διαδικαστικά (εγγραφές, πληρωμές, διανομή επαίνων κλπ). Όλες οι διαδικασίες γίνονται αυτόματα μέσα από την πλατφόρμα του διαγωνισμού. Στα σχολεία αποστέλλεται υλικό προετοιμασίας για τον διαγωνισμό, η αφίσα του διαγωνισμού και άλλο προωθητικό υλικό. Μπορείτε να αξιοποιήσετε το υλικό προετοιμασίας μέσα στην τάξη ή απλά να το μοιράσετε στους μαθητές σας.

Διαδικασία Εγγραφής

Οι μαθητές σας θα εγγραφούν ο καθένας μόνος του, βάζοντας το δικό του email. Δεν γίνονται μαζικές εγγραφές. Δώστε στους μαθητές σας την παρακάτω διεύθυνση για να κάνουν την εγγραφή τους: super-contest.com/dilosi-symetoxis/

Πληρωμή συμμετοχής

Οι μαθητές πληρώνουν μόνοι τους τη συμμετοχή τους κατά τη διαδικασία της εγγραφής. Το σχολείο σας δεν χρειάζεται να συγκεντρώσει χρήματα. Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι: Online με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, μέσω ΕΛΤΑ με αποστολή απλής ταχυδρομικής επιταγής.

Εκπαιδευτικά Οφέλη

Ο διαγωνισμός είναι μια ευκαιρία να γίνει επανάληψη στους κανόνες ορθογραφίας αξιοποιώντας το υλικό προετοιμασίας που έχει σχεδιαστεί ξεχωριστά για κάθε τάξη. Επιπρόσθετα, αποτελεί κίνητρο για τους μαθητές να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την ελληνική λογοτεχνία, καθώς τα κείμενα του διαγωνισμού είναι αποσπάσματα από λογοτεχνικά βιβλία των εκδόσεων Πατάκη.

Επίσης, ο διαγωνισμός βοηθάει τους μαθητές να εξοικειωθούν με τη χρήση της τεχνολογίας και των διαδικτυακών εφαρμογών για εκπαιδευτικούς σκοπούς. Οι ψηφιακές δεξιότητες είναι περισσότερο από ποτέ απαραίτητες σε μικρούς και μεγάλους.

Κοινωνική Προσφορά και Φιλανθρωπική Συνείδηση 

Με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό τα παιδιά συνεισφέρουν 2€ στο Χαμόγελο του Παιδιού για τον εξοπλισμό της Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης. Είναι αναγκαίο να αναπτύξουμε στα παιδιά μας την κουλτούρα της κοινωνικής προσφοράς και της φιλανθρωπικής δράσης.

Marketing και Διαφήμιση

Η συμμετοχή σας στον διαγωνισμό θα ενισχύσει την εικόνα του σχολείου σας, αποδεικνύοντας ότι αποτελεί έναν ενεργό και δραστήριο εκπαιδευτικό οργανισμό με ολοκληρωμένη εκπαιδευτική προσέγγιση. Θα λάβετε αφίσα, banners, υλικό προετοιμασίας και άλλο διαφημιστικό υλικό για να μπορέσετε να επικοινωνήσετε τη συμμετοχή του σχολείου σας στον διαγωνισμό εύκολα και αποτελεσματικά, μέσω newsletter, social media, ανάρτησης στην ιστοσελίδα σας κλπ. 

Διασφάλιση Ποιότητας

Θεματοδότης του διαγωνισμού είναι ο εκδοτικός οίκος Πατάκη.