Σχολεία - Κέντρα Μελέτης - Φροντιστήρια

Αφίσα διαγωνισμού σε μέγεθος Α4 (pdf)

Αφίσα διαγωνισμού τετράγωνη (png)

Σκοπός του διαγωνισμού είναι οι μαθητές σας να εμπεδώσουν τους κανόνες ορθογραφίας της τάξη τους, να γνωρίσουν και να αγαπήσουν την ελληνική λογοτεχνία, αλλά και να ενισχυθεί η φιλανθρωπική τους συνείδηση. Επίσης, ο διαγωνισμός βοηθάει τους μαθητές να εξοικειωθούν με τη χρήση της τεχνολογίας και των διαδικτυακών εφαρμογών για εκπαιδευτικούς σκοπούς. 

Τα προς εξέταση κείμενα είναι αποσπάσματα από βιβλία της Ζωρζ Σαρή, με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη γέννηση της, ευγενική παραχώρηση από τις Εκδόσεις Πατάκη.

Διαδικασία Εγγραφής

Οι μαθητές σας θα εγγραφούν ο καθένας μόνος του, βάζοντας το δικό του email. Δώστε στους μαθητές σας την παρακάτω διεύθυνση για να κάνουν την εγγραφή τους: super-contest.com/dilosi-symetoxis/

Πληρωμή συμμετοχής

Οι μαθητές πληρώνουν μόνοι τους τη συμμετοχή τους κατά τη διαδικασία της εγγραφής. Το σχολείο σας δεν χρειάζεται να συγκεντρώσει χρήματα. Διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι: Online με χρεωστική/πιστωτική κάρτα και κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό της Alpha Bank.

Κοινωνική Προσφορά και Φιλανθρωπική Συνείδηση 

Με τη συμμετοχή τους στον διαγωνισμό τα παιδιά συνεισφέρουν στον οργανισμό «Μαζί για το Παιδί». Είναι σημαντικό να αναπτύξουμε στα παιδιά μας την κουλτούρα της κοινωνικής προσφοράς και της αλληλεγγύης.

Διασφάλιση Ποιότητας

Θεματοδότης του διαγωνισμού είναι ο εκδοτικός οίκος Εκδόσεις Πατάκη
 

Επικοινωνία

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 211 800 0071 (καθημερινά 10:00 έως 17:00), στο email [email protected] ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας